HDHAraç-Paketi / LSMTool-Pack Örnek Demo Uygulama ve Modül

27 Ekim 2020

Computers and Geosciences dergisinde yayınlanan uluslararası makale kapsamında GITHUB üzerinden yayınlanan LSM Tool Pack adlı araç paketi ve veriler ulaşabilirsiniz. Araçları kullanacak ve çalışmalarında yer verecek araştırmacıların web sayfasında ki referansları dikkate almaları önemle hatırlatılır.

GITHUB Web Sayfası

TÜBİTAK tarafından desteklenmiştirProje No: 118Y090
"Heyelan Duyarlılık Haritaları Üretimi için R programlama dili yardımıyla ArcGIS Ara Yüzlerinin Geliştirilmesi"

hdh-araçPaketi v1.0 / lsm-toolPack v1.0 Heyelan Duyarlılık Haritası Üretim Araçları

Sayın Araştımacı,

118Y090 Projesi kapsamında üretilmiş olan araçları temin etmek için sitemizde yer alan başvuru formunu doldurarak emrehansahin@ibu.edu.tr adresine  göndermeniz gerekmektedir. Başvuru sonuçları iletişim adresinize gönderilecektir.

Başvuru Formu

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 417 14030 Gölköy / BOLU
  • Tel: +90 374 2541000 / 4820
  • EPosta: emrehansahin@ibu.edu.tr / emrehans@gmail.com